Posted by Sol on 31/05/2018 4:45 CH | Bình luận (65)

Thương mại điện tử hiện nay với sức mạnh công nghệ số có tầm ảnh hưởng lớn như thế nào. Và vì vậy Digital Marketing được dự đoán sẽ ngày càng mạnh và là chiến lược marketing bán hàng hiệu quả nhất cho mọi doanh nghiệp. Nếu bạn đang không rõ về nó thì bạn hãy chú ý tìm hiểu và nghiên cứu bài viết này. Tôi sẽ giới thiệu đến các bạn các thuật ngữ thông dụng trong Digital Marketing mà bạn nên biết và sử dụng đúng mục đích

Trên các kênh diễn đàn rao vặt miễn phí đem lại nhiều tiện ích cho mỗi chúng ta, nó cho phép bạn quảng bá hình ảnh, giá cả các dịch vụ, sản phẩm đến một cộng đồng mạng rất lớn. Diễn đàn rao vặt miễn phí còn cho phép bạn chia sẽ những thông tin trên tất cả các lĩnh vực, thông qua trang diễn đàn rao vặt. Vậy những thuật ngữ nào trong lĩnh vực này bạn cần biết?

1. Affiliate Marketing là gì? Affiliate marketing là hình thức Tiếp thị qua đại lý, là hình thức một Website liên kết với các site khác (đại lý để bán sản phẩm/dịch vụ. Các Website đại lý sẽ được hưởng phần trăm dựa trên doanh số bán được hoặc số khách hàng chuyển tới cho Website gốc. Amazon.com là công ty đầu tiên đã thực hiện chương trình Affiliate Marketing và sau đó đã có hàng trăm công ty (Google, Yahoo, Paypal, Clickbank, Chitika, Infolinks, Godaddy, Hostgator&hellip áp dụng hình thức này để tăng doanh số bán hàng online  trên mạng.

2. Advertiser: Chỉ những nhà quảng cáo, các doanh nghiệp quảng cáo trên internet (Advertiser thường đi đôi với Publisher)

3. Ad Network – Advertising Network: Chỉ một mạng quảng cáo liên kết nhiều website lại và giúp nhà quảng cáo – có thể đăng quảng cáo cùng lúc trên nhiều website khác nhau. Google, Chitika, Infolinks, Admax… là những ad networks lớn trên thế giới. Tại Việt Nam hiện có một số Ad networks như: Ambient, Innity, Admarket của Admicro…

4. Adwords – Google Adwords là gì: Google Adwords là hệ thống quảng cáo của Google cho phép các nhà quảng cáo đặt quảng cáo trên trang kết quả tìm kiếm của Google hoặc các trang thuộc hệ thống mạng nội dung của Google. Google Adwords còn thường được gọi là Quảng cáo từ khoá, Quảng cáo tìm kiếm…

5. Adsense – Google Adsense là gì: Google Adsense là một chương trình quảng cáo cho phép các nhà xuất bản website (publisher) tham gia vào mạng quảng cáo Google Adwords, đăng quảng cáo của Google trên website của mình và kiếm được thu nhập khi người dùng click/hoặc xem quảng cáo.

6. Analytics – Google Analytics: Là công cụ miễn phí cho phép cài đặt trên website để theo dõi các thông số về website, về người truy cập vào website đó.

7. Banner: (Biểu ngữ) Banner là một ảnh đồ hoạ (có thể là tĩnh hoặc động) được đặt trên các trang web với chức năng là một công cụ quảng cáo.

8. Booking: Chỉ việc đặt mua chỗ đăng quảng cáo trên các trang mạng/hoặc đặt đăng bài PR trên báo điện tử

9. Content – content Marketing – tiếp thị nội dung: thông điệp hay nội dung quảng cáo hay được dùng để quảng cáo, hay truyền tải đến khách hàng nhằm đạt được mục đích đã được định ra sẵn.

Digital Marketing sẽ là chiến lược marketing bán hàng hiệu quả nhất cho mọi doanh nghiệp

10. CTR – Click through Rate: Là tỷ lệ click chia số lần hiển thị của quảng cáo. Trong tất cả các hình thức quảng cáo trực tuyến thì quảng cáo qua công cụ tìm kiếm Google Adwords hiện có CTR cao nhất (trung bình khoảng 5%, cao có thể lên tới 50%), hình thức quảng cáo banner có CTR thấp, thậm chí chỉ đạt dc 0.01%.

11. CPA – Cost Per Action là gì: CPA Là hình thức tính chi phí quảng cáo dựa trên số lượng khách hàng thực tế mua sản phẩm/điền form đăng ký/gọi điện/hay gửi email… sau khi họ thấy và tương tác với quảng cáo.

12. CPC – Cost Per Click là gì: CPC Là hình thức tính chi phí quảng cáo dựa trên mỗi nhấp chuột vào quảng cáo. CPC đang là mô hình tính giá phổ biến nhất trong quảng cáo trực tuyến.

13. CPM – Cost Per Mile (Thousand Impressions) là gì?: CPM Là hình thức tính chi phí dựa trên 1000 lần hiển thị của quảng cáo.

14. CPD – Cost Per Duration là gì: CPD Là hình thức tính chi phí quảng cáo dựa trên thời gian đăng quảng cáo (1 ngày, 1 tuần, 1 tháng&hellip. Hiện hình thức này chỉ còn tồn tại ở Việt Nam, các nước có ngành quảng cáo trực tuyến phát triển đã bỏ hình thức này từ rất lâu.

15. Contexual Advertising là gì: Contextual Advertising là hình thức hiển thị quảng cáo dựa trên nội dung của trang web, hoặc dựa trên hành vi tìm kiếm của người dùng.

16. Click Fraud – Fraud Click là gì: Click Fraud hay Fraud Click là những click gian lận có chủ ý xấu nhằm làm thiệt hại cho các nhà quảng cáo hoặc mang lại lợi ích không chính đáng cho người click. Fraud Click là một vấn nạn tại Việt Nam, chủ đề này thậm chí đã được BBC nhắc tới trong một bài viết nói về quảng cáo trực tuyến tại Việt Nam.

17. Content Networks: là thuật ngữ nói đến hệ thống các trang web tham gia vào mạng quảng cáo Google Adsense nhằm mục tiêu tạo thu nhập khi đặt các quảng cáo của Google. Các Advertiser cũng có thể lựa chọn quảng cáo của mình xuất hiện trên Content Networks khi sử dụng hình thức quảng cáo Google Adwords.

18. Conversion – Conversion Rate là gì: Conversion Rate là chỉ số thể hiện tỷ lệ khách hàng thực hiện một hành vi sau khi xem/click vào quảng cáo, hành vi đó có thể là mua hàng/điền vào form, gửi email liên hệ, gọi điện… Đây là chỉ số quan trọng đánh giá hiệu quả của chiến dịch quảng cáo, chỉ số này có thể cho biết được doanh nghiệp đã bỏ ra bao nhiêu chi phí để có được một khách hàng (hoặc 1 khách hàng tiềm năng).

19. Dimension: Kích thước của quảng cáo, theo tiêu chuẩn của IAB thì dưới đây là một số kích thước quảng cáo hiệu quả nhất: 336x280px, 300x250px, 728x90px, 160x600px

20. Doorway Page: Một trang web (chỉ một trang đơn lẻ) được xây dựng nhằm mục đích tối ưu để có được thứ hạng cao trong kết quả tìm kiếm với một số từ khoá nhất định. Thuật ngữ này thường được các đơn vị làm SEO áp dụng để triển khai SEO cho website của khách hàng.

21. Demographics: Thuộc tính nhân khẩu học của khách hàng được các doanh nghiệp sử dụng nhằm mục đích tiếp cận đúng đối tượng tiềm năng trong chiến dịch quảng cáo của họ. Các thuộc tính cơ bản như: Độ tuổi, Giới tính, Tình trạng hôn nhân, Thu nhập…

22. Display Advertising là gì: Quảng cáo được hiển thị ở nhiều dạng khác nhau: hình ảnh, text, video, audio, flash,...

23. Geo Targeting/Geographic: Là hình thức quảng cáo dựa vào thuộc tính vị trí của khách hàng. Quảng cáo sẽ xuất hiện tương thích với vị trí địa lý của khách hàng. Hình thức này hiện chưa phổ biến ở Việt Nam do việc xác định vị trí dựa theo IP giữa các địa phương tại Việt Nam chưa rõ ràng

24. Forum seeding là gì? Forum seeding/Nick seeding/Online seeding là hình thức truyền thông trên các diễn đàn, forum nhằm mục đích quảng bá sản phẩm/dịch vụ bằng cách đưa các topic/comment một cách trực tiếp hoặc gián tiếp, lôi kéo thành viên vào bình luận, đánh giá về sản phẩm hoặc dịch vụ.

25. Facebook Marketing: Marketing, quảng bá thương hiệu, sản phẩm trên mạng xã hội Facebook

Marketing, quảng bá thương hiệu, sản phẩm trên mạng xã hội Facebook

26. Facebook Post: Bài đăng trên Facebook. Có thể là lên tường facebook cá nhân hoặc trên fanpage

27. Facebook ads – facebook advertising: Quảng cáo trên facebook và sử dụng những dịch vụ mà facebook cung cấp.Hybrid Pricing Model: Là một mô hình tính giá trong Online Marketing kết hợp giữa CPC và CPA (hoặc đôi khi kết hợp giữa CPC, CPA, CPM).

28. Impression: là thuật ngữ chỉ số lần xuất hiện của quảng cáo, đôi khi chỉ số này không phản ánh chính xác thực tế vì có thể quảng cáo xuất hiện ở cuối trang nhưng người dùng không kéo xuống tới quảng cáo đó vẫn có thể được tính là 1 impression.Keyword – Từ khoá: Khi bạn tìm bất cứ những thông tin nào bạn muốn hãy đánh vào công cụ tìm kiếm và sử dụng những từ khóa. Ví dụ bạn có thể dùng từ khóa “vietnam”, “vietnamese” hay “vietnam informations” để tìm kiếm thông tin về Việt Nam trên mạng Internet.

29. KPI – Key Performance Indicator: Là các chỉ số để đánh giá hiệu quả của một chiến dịch quảng cáo. 

30. Landing Page: là một trang web (khác với 1 website) được tạo ra nhằm mục đích thu hút người truy cập trong chiến dịch quảng cáo, Landing Page có mục tiêu là chuyển đổi từ khách truy cập trở thành khách hàng thông qua Form đăng ký, Form liên hệ…, Ngoài ra Landing Page còn là thuật ngữ dùng chỉ trang đích của một chiến dịch SEO, hay quảng cáo Adwords, Quảng cáo banner…

31. Meta “Dscripetion” Tag – Thẻ Meta “Description”: Công cụ tìm kiếm cho phép bạn ở bất kỳ đây cũng có thể sử dụng từ 135 đến 395 ký tự trong thẻ Meta “Description”. Bởi vì ở đây chính là cái sẽ hiển thị site của bạn cho tất cả những người truy cập công cụ tìm kiếm và đảm bảo rằng 135 ký tự đầu sẽ hiển thị chính xác website của bạn. 

32. Meta “keywords” Tag – Thẻ Meta “từ khoá”: Đây chính là nơi chính xác cho các từ khoá. Danh sách từ khoá của bạn cần ngắn gọn, sử dụng cả từ đơn và cụm từ. Phần lớn những người truy cập công cụ tìm kiếm đôi khi gõ từ khoá sai và vì thế bạn cần có danh sách các từ khoá đánh sai.

33. Meta Tag – Thẻ Meta: Meta Tag: cung cấp các từ khoá và những thông tin cụ thể. Những người truy cập trang web sẽ không nhìn thấy thông tin này nếu như họ không xem mã nguồn.

34. Newbie: là thuật ngữ có nghĩa là Người mới – Thuật ngữ này thường áp dụng cho những người chưa biết sử dụng máy tính và Internet hoặc mới tham gia vào một lĩnh vực nào đó liên quan tới internet. Bạn đang mày mò tìm hiểu về Google Adsense? Bạn là một newbie về Adsense, hay bạn là một người đang tập chăn gà.

35. Online Marketing (Marketing Online là gì: Online Marketing là hình thức marketing dựa trên các công cụ của internet. Online Marketing bao gồm nhiều công cụ/hình thức như: Display Advertising, SEM – Search Engine Marketing, Email Marketing, Social Marketing…

 Online Marketing

36. Organic Search Result: là kết quả tìm kiếm tự nhiên trong trang “kết quả tìm kiếm” của Google.

37. Pageviews: Số trang web được mở – Chỉ số này tác động đến thu nhập của publisher khi tham gia vào các mạng quảng cáo. Pageviews càng cao càng mang lại nhiều Impression và Click và giúp làm tăng thu nhập. Pageviews của website còn thể hiện độ lớn của website đó.

38. Paid Listing: Thuật ngữ này thể hiện việc phải trả tiền để được xuất hiện trên 1 website, đó có thể là trang kết quả tìm kiếm của các Search Engine hay một trang web danh bạ nào đó.

39. PPC – Pay Per Click: tương tự như CPC

40. PPL – Pay Per Lead; PPS – Pay Per Sale: tương tự như CPA

41. Payment Threshold: là mức thu nhập tối thiểu để yêu cầu thanh toán. Là mức thu nhập tối thiểu mà bạn phải đặt được trước khi muốn yêu cầu thanh toán từ các mạng Affiliate. Ví dụ, với Google Adsense mức tối thiểu là 100 USD, Chitika và Infolinks mức tối thiểu là 50 USD. Mức Payment Threshold còn phụ thuộc vào hình thức thanh toán (Payment Method) mà bạn lựa chọn. Ví dụ thanh toán qua Western Union, Paypal hay Check…

42. Pop Up Ad: Là hình thức quảng cáo hiển thị trong một cửa sổ mới khi bạn ghé thăm một website nào đó. Hình thức này dễ gây phản cảm và không được người dùng hưởng ứng.Pop Under Ad: Là hình thức quảng cáo hiển thị trong một cửa sổ mới phía dưới cửa sổ hiện tại. Hình thức này cũng không còn được áp dụng phổ biến.

43. Publisher: Thuật ngữ nói đến những nhà xuất bản website, những người sở hữu website/ hoặc chính 1 website nào đó. Publisher tham gia đặt các quảng cáo cho các Advertiser và có được thu nhập. Tại Việt Nam có nhiều publiser lớn như: Vnexpress, Bongdaplus.vn, 24h.com.vn, Dantri, Zing, …

44. ROI – Return on Investment: Hiệu quả trên ngân sách đầu tư. Chỉ số này thường kết hợp với CPA để biết được để có một khách hàng doanh nghiệp phải tốn bao nhiêu chi phí, và sau cả chiến dịch với 1 khoản ngân sách nhất định thì doanh nghiệp thu lại được hiệu quả gì?

Chỉ số ROI - Return on Investment

45. Search Engine Marketing: Marketing qua công cụ tìm kiếm, bao gồm Google Adwords và SEO

46. SEO – Search engine optimization: Tối ưu hoá (cho) động cơ tìm kiếm. Tập hợp các phương pháp làm tăng tính thân thiện của Website đối với động cơ tìm kiếm với mục đích nâng thứ hạng của Website trong trang kết quả tìm kiếm theo một nhóm từ khoá mục tiêu nào đó.

47. SERP – Search Engine Result Page: là trang kết quả tìm kiếm được hiển thị sau khi người dùng thực hiện một thao tác tìm kiếm.

48. Sitemap – Bản đồ/sơ đồ website: Có hai loại Sitemap:48.1. Sitemap dành cho Search Engine thường có định dạng sitemap.xml, giúp các Search Engine dễ dàng craw thông tin trên website;48.2. Sitemap dành cho người dùng giúp người dùng dễ dàng theo dõi và tìm hiểu website.Social Media / Social Marketing là gì: Social Media hay Social Marketing là hình thức marketing thông qua các mạng xã hội, ứng dụng mạng xã hội vào việc làm marketing.Social Networks: là tên gọi chung cho các mạng xã hội. Social Networks có thể được chia thành nhiều nhóm lĩnh vực:

• Mạng chia sẻ video: Youtube, Vimeo, Daily Motion, Clip.vn…;

• Mạng chia sẻ hình ảnh: Flick, Picasa, Photobucket, Upanh.com, Anhso.net…

• Mạng chia sẻ âm nhạc: Zing Mp3, Nhaccuatui, Yahoo Music, Nhacso.net, Nghenhac.info…

• Mạng kết bạn: Thegioibansi, Facebook, ZingMe, Go.vn, Linkedin, Myspace, Google+, Truongxua.vn

• Mạng cập nhật tin tức: Twitter, thegioibansi

• Các diễn dàn/Forum: Danh sách diễn đàn ở VN và nước ngoài có rất nhiều và phổ biến

• Mạng hỏi đáp: Yahoo Hỏi đáp, Thế giới bán sỉ, Google hỏi đáp…

• Mạng chia sẻ kiến thức, tài liệu: Tailieu.vn, Slideshare.net, Docstoc.com…

• Và còn rất nhiều trang web khác cũng được xếp vào là Social Networks

49. SSL – Secure Socket Layer – Lớp bảo mật SSL: Với cơ chế này, khách hàng của bạn khi trao cho bạn các số thẻ tín dụng sẽ tin tưởng rằng các thông tin cá nhân bao gồm cả số thẻ tín dụng sẽ không bị đánh cắp qua Internet.

50. Skycraper: Một kích thước quảng cáo phổ biến và được IAB khuyến khích sử dụng, kích thước 160x600px hoặc 120x600px

51. Unique Visitor là gì: Unique Visitor là chỉ số thể hiện số người truy cập duy nhất/không bị trùng lặp vào 1 website nào đó trong 1 khoảng thời gian. Ví dụ, trong 1 ngày bạn và xem website 2 lần, mở tổng cộng 6 trang thì sẽ được tính là: 1 visitor, 2 visits, 6 pageviews.

52. Usability: Thuật ngữ online marketing này thể hiện sự tiện dụng, tính dễ sử dụng của website đối với người dùng.

53. Visit: Số lượt ghé thăm website. Xem ví dụ trong phần Unique Visitor.

54. Visitor: Số người ghé thăm website. Xem ví dụ trong phần Unique Visitor.

55. Programatic Advertising: Mua bán quảng cáo thông qua hệ thống được lập trình tự động.

56. Inventory: Là các vị trí quảng cáo được định nghĩa sẵn.

57. Real time bidding: Mua bán quảng cáo thông qua đấu giá thời gian thực.

58. Direct programmatic: Mua quảng cáo thông qua hệ thống tự động với các vị trí (inventory) được định nghĩa sẵn và mức giá được xác định trước.

59. Ad Exchange: Đóng vai trò như một cái chợ nơi mà các publishers, ad networks có thể kết nối vào để bán các inventory còn dư với dạng thức đấu giá (real time bidding). Ad Exchange cũng thu thập các data của việc đấu giá để cung cấp dữ liệu cho cả 2 bên mua / bán và đồng thời sử dụng data đó để phục vụ việc trao đổi quảng cáo tốt hơn (nhắm chọn, giá bán, chất lượng inventory, v.v…).

60. DSP là viết tắt của Demand Side Platform và như tên gọi của nó mục tiêu chính của DSP chính là giúp cho phía bên advertisers / agencies có thể thực hiện việc mua quảng cáo một cách hiệu quả hơn (chi phí tối ưu hơn, nhắm chọn chính xác hơn) mà không cần tới bàn tay con người.

61. SSP là viết tắt của Supply Side Platform (hay Sell Side Platform) và hoạt động như là hệ thống đối xứng của DSP nhưng phục vụ chính cho phía publishers nhằm giúp họ có thể thực hiện được việc bán quảng cáo một cách tốt hơn (tối đa hóa lợi nhuận khi đấu giá và quản lý inventory tốt hơn) và cũng hoàn toàn không cần sự can thiệp của con người.

Bình luận (65) -

RichardDaniels
RichardDaniels United Kingdom on 10/01/2019 7:40 CH A marketing plan will enable you to settle on educated choices about what's best for your organization. You won't lose adaptability; rather, you will pick up an apparatus to find, break down and think about circumstances. https://www.assignmentland.co.uk
Michael12
Michael12 United Kingdom on 14/01/2019 7:33 CH Yes you are right digital marketing is now become very popular and the powerful in recent years and now many businesses transform their business in digital because there are lots of different strategies in digital marketing that give you benefits and give you sales and SEO is one of the best strategy in digital marketing where you can appear in the search engine and generate lots of sales and visitors your website it takes sometime but this is the most effective way of digital marketing now there are many persons who do their services SEO like writers who provide www.assignmenttutor.co.uk/hnd-assignment-help/  and they get lots of business if you are doing digital marketing in a right way then you will get lots of business.
University Dissertation Help
University Dissertation Help United States on 28/02/2019 11:51 SA Get The Dissertation Writing Service Students Look For These Days With The Prime Focus Being Creating A Well Researched And Lively Content On Any Topic.
https://assignmentaholic.com
Assignment Expert
Assignment Expert United States on 28/02/2019 12:42 CH I Must Say We Should Have An Online Discussion On This.
https://assignmentassistance.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 1:31 CH I’m Really Impressed With Your Article, Such Great & Usefull Knowledge You Mentioned Here
https://assignmenthelponline.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 1:54 CH Amazing Article Thanks Or Sharing..
https://www.biologyhelponline.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 2:03 CH I Must Say We Should Have An Online Discussion On This.
https://caseanswers.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 2:11 CH Economicskey Provides Quality Economics Homework Help For Students.
https://caseassistance.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 2:20 CH I Appreciate This Work Amazing Post For Us I Like It.
http://casegurus.com
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 2:27 CH Such A Nice Post, Keep Providing Good Resources.
https://casestudieshelp.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 2:34 CH This Is Really Great Work. Thank You For Sharing Such A Useful Information Here In The Blog.
https://case-study-analysis.com
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 2:43 CH I Genuinely Appreciated Understanding It. Sitting Tight For Some More Incredible Articles Like This From You In The Nearing Days
https://collegeadmissionessays.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 2:51 CH The Leading Assignment Help UK Firm Offers State Of The Art Services To Its Clients With A Promise Of Delivering All The Required Work Well Within The Deadline.
https://domycourse.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 4:25 CH I Appreciate Your Efforts In Preparing This Post. I Really Like Your Blog Articles.
https://engineeringassignment.xyz
Buy Assignment
Buy Assignment United States on 28/02/2019 4:42 CH Amazing Article Thanks Or Sharing..
https://essaywriting.xyz
Cheat Online Exam
Cheat Online Exam United States on 28/02/2019 4:57 CH I Appreciate Your Efforts In Preparing This Post. I Really Like Your Blog Articles.
https://examservice.xyz
Case Study Analysis
Case Study Analysis United States on 28/02/2019 5:14 CH The Leading Assignment Help UK Firm Offers State Of The Art Services To Its Clients With A Promise Of Delivering All The Required Work Well Within The Deadline.
https://helpcasestudies.xyz
Alison23
Alison23 United States on 13/07/2019 10:32 CH Begin with an attention grabber here essaysprofessors.com/...ework-writing-service.html . You can use shocking information, dialogue, a story, a quote, or a simple summary of your topic. Whichever angle you choose, make sure that it ties in with your thesis statement, which will be included as the last sentence of your introduction.
CMS
CMS United States on 24/07/2019 10:29 SA Aw, this was an incredibly good post. Spending some time and actual effort to generate a superb article… but what can I say… I procrastinate a lot and never manage to get nearly anything done.
Cheap Term Paper Writing Services
Cheap Term Paper Writing Services United States on 25/07/2019 12:34 CH Any time you decide to buy an essay from our custom essays online you are going to notice that we offer authentic custom writing services that give value to your money.
https://www.meldaresearch.com/
website marketing strategies
website marketing strategies United States on 22/08/2019 4:30 CH Hi! I simply wish to give you a big thumbs up for the excellent information you have here on this post. I'll be coming back to your site for more soon.
restaurant marketing strategies
restaurant marketing strategies United States on 24/08/2019 7:55 CH Howdy! I could have sworn I’ve been to this website before but after looking at a few of the posts I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m certainly happy I came across it and I’ll be book-marking it and checking back often!
deniseadams
deniseadams Canada on 30/08/2019 8:08 CH Sometimes student sneed assignment help writing service because student's life if funny ony at series.  We may write your dissertation prime-essay.net/how-to-write-your-dissertation or whatever you need.
website marketing
website marketing United States on 24/09/2019 3:20 CH Pretty! This has been an extremely wonderful article. Thanks for providing these details.
pure sarees
pure sarees United States on 03/10/2019 5:14 SA Can you please tell me more about the above silk as i have seen more on http://www.tecsilk.com but want to know more on silk sarees
Caroline Webb
Caroline Webb United Kingdom on 14/10/2019 5:29 CH One of the fantastic blog written by author about the free classifieds forum which also allows us to share information across all fields, finished the classifieds forum page. So which terms in this area do we need to know?
Caroline,
Design attractive personal statement as a graduate personal statement - www.personalstatementfolks.co.uk/.../ at Personal Statement Folks in UK.
write my essay uk
write my essay uk United States on 28/10/2019 8:40 CH I consider, that you are mistaken. Let's discuss it. Write to me in PM.
SAT writing
SAT writing United States on 13/11/2019 8:42 CH The SAT is a standardized college entry test in the United States. This test is developed and published by The College Board, a non-profit US organization. In the past, the test was developed, published, and verified by the Educational Testing Service.
john smith
john smith United Kingdom on 02/01/2020 6:20 CH Online marketing is a way that used for promoting products and services through the internet. I am also digital SEO Marketer at <a href="www.affordable-dissertation.co.uk/.../">Dissertation Proposal Writing Services</a> from 2013 and giving my best to my company.
research paper help
research paper help United States on 13/01/2020 1:49 CH Wow!! I must admit that the content in your post is quite informative, educative and very commendable. It is rare to find such content in a blog and hence I congratulate you for that. Did you know that you can get assignment help, essay help or any academic related services online? Well you can. Feel free to check the services stated below as I find them helpful too.
https://topresearchpapers.com/
https://www.acemywriter.com/
http://topresearchquestions.com/
http://www.thisessayhelp.com/
http://ouressaysamples.com/
It Assignment Help
It Assignment Help United States on 15/01/2020 7:53 CH IT Assignment Help allows scholars to access significant academic writing services for computer science assignment. If you need experts’ support to write your information technology homework, count this option always.

www.greatassignmenthelp.com/it-assignment-help/
Paul
Paul United States on 31/01/2020 1:09 CH Millions of peoples using HP devices to complete their daily tasks. You can avail Customer Support HP if you are having technical issues with HP devices. A customer support team is online round the clock to help customers.
www.hpprintersupportpro.us/hp-customer-service
QuickBooks won&#39;t print to PDF
QuickBooks won't print to PDF Georgia on 05/02/2020 5:15 CH I am facing QuickBooks won't print to PDF, while QuickBooks users attempt to refresh windows 10 and access QuickBooks, accounting tool to make PDF.  This error message is shown as my forms were not sent because QuickBooks couldn’t make the compulsory PDF file. I have observed that this error code is making me more annoying and troublesome. I don’t have actual reasons for it. I have put my skills for solving this accounting error like QuickBooks won't print to PDF. So please recommend me the solid resolutions for QuickBooks won't print to PDF at the earliest.
www.quickbooksphonenumber.com/.../
United Airlines Official Site
United Airlines Official Site United States on 05/02/2020 6:33 CH Enjoy fulfill with United Airlines Official Site get most of the advantage services. Book the cheapest flight tickets for all destinations. We offer complete security that once we have our services, travel cheaply. Our travel agents satisfy travelers. Book your tickets and get the best services with our toll-free United Airlines Official Site. more information visit now: unitedairlinesflights.net/.../
Unable To Create Facebook Fan Page ? Use Facebook Help
Unable To Create Facebook Fan Page ? Use Facebook Help United States on 05/02/2020 6:42 CH Are you unable to setup a Facebook fan page by your own? Are you trying a lot to create it but you are facing failure regarding the same? Don’t get disappointed? You will definitely get the right kind of assistance using Facebook Help where you will be guided directly from the geeks. www.customercare-email.net/.../
Facing Technical Error in Cash App Transaction? Call Cash App Help
Facing Technical Error in Cash App Transaction? Call Cash App Help United States on 05/02/2020 6:43 CH Whenever you encounter a technical error while making transactions through cash app, you can directly talk to the Cash App Help experts’ technical team. They’ll manage every problem by offering the proper rectification steps to the problems you are facing. You can call the cash app help services anytime of the day. www.emailcontacthelp.com/...-customer-service.html
Turkish Airlines Phone Number
Turkish Airlines Phone Number United States on 05/02/2020 8:10 CH Cheap airlines tickets can now be booked at Turkish Airlines Reservation, where travelers can also get some great discounts and deals in their favorite city. If you want to get more information, you can contact our Turkish Airlines Phone Number.Visit:- turkishcontactnumber.com/.../
Canon printer in error state
Canon printer in error state United States on 06/02/2020 12:24 CH Do you confront canon printer in error state, while attempting to obtain a print from your canon printer on windows 10? If yes, we are a complete troubleshooting guide. Canon printer in error state is a common technical issue that is experienced by all canon printer users. If you’ve updated your windows7, or 8 to the newest windows 10, you can experience this technical issue. Our printer technicians are using their technical skills for resolving this issue in front of your eyes, so you can get the best chances to enjoy printing experience.
www.canonprintersupportpro.us/.../
Spirit Airlines Contact Number
Spirit Airlines Contact Number United States on 06/02/2020 7:21 CH Make your every vacation memorable and plausible by communicating with our experts of Spirit Airlines Contact Number. Spirit Airlines offers you amazing deals and offers on your flight tickets. You can easily grab your offers by visiting our website.
spiritcontactnumber.com/.../
economics assignment help online
economics assignment help online United States on 07/02/2020 1:11 CH Accept the quick help you require from our skillful economics Don’t accentuate about thinking nominal GDP on your private—our expert economics assignment help online can help you answer the difficulties you are working with on your time. allhomeworkhelp.com/economics-homework-help.html

Molly Smith
Molly Smith United States on 07/02/2020 5:22 CH Setup wireless printing with Brother 2270dw. It is very easy to attain Brother hl-2270dw Wireless Setup. Follow the easy steps for Brother Printer Setup. For more information:- printersetup.org/brother-2270dw-wireless-setup/
joshbuttlar
joshbuttlar United States on 08/02/2020 1:27 CH Secure Account from hackers by our Yahoo Customer Service Number
There are several accounts which has become a necessity to keep in the digital world today. Accounts are important to complete the regular tasks simply by sitting at home or anywhere. We keep a lot of information on our yahoo account so there is always a fear that account might get hacked. If you want to secure your account, change the settings and go for two-step verification. You can also call on our Yahoo customer service Number. Vissit Us:- www.emailcontacthelp.com/...-support-services.html
joshbuttlar
joshbuttlar United States on 08/02/2020 1:27 CH Facing query Talk to yahoo representatives on Yahoo Support Number
It is not that difficult to make a call on Yahoo Support Number. Yahoo support number is always there to assist all users who are facing an issue. The best time to make a call is whenever you feel the urgency. There is no fixed time to report the problem. They manage all queries pretty well and give a solution with a couple of minutes. Whether the issue is complex or simple all are solved within a dedicated time frame.Vissit Us:- www.dellsupportme.com/.../
joshbuttlar
joshbuttlar United States on 08/02/2020 1:28 CH Retrieve Yahoo account by our Yahoo Customer Service Number  
In case, you were using a yahoo account in the past but now you want it back or want few details from it. You don’t know how to get back the account details so we would suggest you to look for solutions online. After following certain procedures still you are unable to retrieve the account engage with our representatives by dialing our yahoo customer service Number. They are capable enough in retrieving your account instantly. Vissit Us:- www.customerservicephone-number.com/.../
Not Able To Update Dell Device, Contact At Dell Support
Not Able To Update Dell Device, Contact At Dell Support United States on 08/02/2020 8:17 CH Not able to update the dell gadget, at that point first check the wifi appropriately and check whether the speed is coming faster or not. If everything is okay then at that point just simply avail the Dell Support and in order to avail the support make a call at whenever you need it. . Vissit Us:- https://www.dellsupportme.com/
How  to Easily Create A Google Homepage
How to Easily Create A Google Homepage United States on 08/02/2020 8:18 CH Create a Google Homepage for utilizing quicker help and for practicing the Google extra highlights. By building Google as your landing page you can basically include augmentation and bookmark the connections. If you need any supervision concerning building Google homepage then simply avail Gmail Help as they will support you in comprehending your questions identified with Gmail. . Vissit Us:- https://www.googlehome-page.com/
Retrieve Yahoo account by our Yahoo Customer Service Number
Retrieve Yahoo account by our Yahoo Customer Service Number United States on 08/02/2020 8:18 CH In case, you were using a yahoo account in the past but now you want it back or want few details from it. You don’t know how to get back the account details so we would suggest you to look for solutions online. After following certain procedures still you are unable to retrieve the account engage with our representatives by dialing our yahoo customer service Number. They are capable enough in retrieving your account instantly. Vissit Us:- www.customerservicephone-number.com/.../

David warner
David warner Germany on 12/02/2020 1:02 CH How do you contact facebook customer service?
If your question is,  <a href="www.mailsupportnumber.com/...ber.html">how do you contact facebook customer service</a> regarding any issue, then the answer to your question is simple. You simply need to navigate to the website’s help center where you’ll get all sorts of support to the problems or issues that you’re facing. We hope that we could be of some help to you. <a href="www.mailsupportnumber.com/...r.html">https://www.mailsupportnumber.com/.../a>;
David warner
David warner Germany on 12/02/2020 1:03 CH How do you contact facebook customer service?
If your question is,  how do you contact facebook customer service regarding any issue, then the answer to your question is simple. You simply need to navigate to the website’s help center where you’ll get all sorts of support to the problems or issues that you’re facing. We hope that we could be of some help to you. www.mailsupportnumber.com/...r-service-number.html
David warner
David warner Germany on 12/02/2020 1:15 CH How do I contact Facebook by phone if can’t use Facebook app
Facebook app is the application that gives the customers an opportunity to have a user-friendly experience and enjoy a plethora of features. But if you find that you can’t use the app then you can refer to various DIY youtube videos address your issues. . However, if you can’t attach files  and are wondering, how do I contact <a href="www.contact-mailsupport.com/.../">Facebook By Phone</a>. <a href="www.contact-mailsupport.com/.../">https://www.contact-mailsupport.com/.../a>;
David warner
David warner Germany on 12/02/2020 1:18 CH How do I call Facebook customer support, if I’ve a  messenger problem?
Messenger is the app that receives and sends messages. It is linked with your Facebook app. So, if there’s an issue in the reception of messages in messenger and you’re pondering how do I call Facebook customer support, then you can simply type in your query on the internet and get multiple, trustable troubleshooting panaceas for issues. www.deletemy-account.com/.../
David warner
David warner Germany on 12/02/2020 1:21 CH Understand What is Facebook's phone number?
Since Facebook has evolved, this evolution brings many changes in the application in terms of features, functionalities, layout etc. In response to these changes new problems also due to lack of awareness users could not cope up with these issues. Therefore they want to establish a connection  with the app customer support but don’t know how to do it? If you are also facing this problem then don’t worry we will tell you What is Facebook's phone number? www.phone-support247.com/.../
Facebook marketplace
Facebook marketplace United States on 15/02/2020 2:16 CH Getting the knack of Facebook marketplace
Since the business sector got digitized previously it happens from opening a physical store
then getting on the digital store.  Today this process is reversed. Now first you can open your
digital store on the Facebook marketplace after it you can open a traditional physical shop.
It is the effect of digitization of the business sector. Now any sort of business cannot achieve
long-term success without the help of social media platforms.  
http://bit.ly/36YpLbl               +1 (800) 276-7505
James mark
James mark United States on 20/02/2020 2:39 CH Outgoing call issue on my Verizon wireless phone number.
The company provides you with a calling feature and it works impeccably due to which you’re able to talk to your loved ones most of the time. However, if you’re unable to call using your Verizon wireless phone number, then there is a  high probability that your talktime has ended. In order to regain outgoing call facilities you must recharge. If that’s not the case then contact the company’s support web page for assistance. attcustomerservicephonenumber.com/.../
roman davis
roman davis United Kingdom on 28/02/2020 6:36 CH Online Marketing is the best source for introducing our products and convey our voice to the common people about our services. We are also marketing for
www.theacademicpapers.co.uk/...writing-service.php
Information Technology Writing Services
Information Technology Writing Services United States on 02/03/2020 8:24 CH Any student in need of Information Technology Writing Services and Information Technology Research Paper Services order with our custom writing company is assured of receiving excellent Information Technology Essay Writing Services that is 100% unique.
www.meldaresearch.com/.../
Article Review Writing Services
Article Review Writing Services United States on 02/03/2020 8:24 CH It is undisputed that Article Review Writing Services pose challenges for students because preparation takes into consideration a lot of details needed for Article Review Paper Writing Services and in-depth knowledge on the topic in order to come up with a Article Review Writing Help Services.
www.meldaresearch.com/article-review-papers-2/
Article Review Writing Services
Article Review Writing Services United States on 02/03/2020 8:25 CH Through our experts, we offer all kinds of Nursing Research Paper Writing Services and Legit Research Paper Help Services to suit the needs of every student when they are given any Nursing Essay Writing Services.
Article Review Writing Services
Article Review Writing Services United States on 02/03/2020 8:25 CH When students seek our Online Psychology Assignment Help Writing Services from us, they are assured to receive the best Psychology Paper Writing Services that meets all their writing needs and Psychology Essay Writing Service one that has been written following all the instructions. www.meldaresearch.com/psychology-writing-services/
Article Review Writing Services
Article Review Writing Services United States on 02/03/2020 8:26 CH Criminology Coursework Writing Services has become a significant challenge owing to the complexity of these Criminology Assignment Writing Help Service and in other cases lack of time and knowledge needed to complete Criminology Essay Writing Services.
researchpapers247.com/.../
kingdomtoto
kingdomtoto United States on 04/03/2020 3:28 SA <a href="belutlistrik.com/">Kingdomtoto</a>; sendiri ialah bandar togel pembayaran hadiah terbesar indonesia
ITS llc
ITS llc United States on 12/03/2020 11:54 SA I have read your blog and its really interesting. If you wanna know about accounting services than contact Internal tax service.
ITS llc
ITS llc United States on 12/03/2020 11:55 SA I have read your blog and its really interesting. If you wanna know about accounting services than contact Internal tax service. Read More: https://www.internaltaxservice.net
turkish airlines phone number
turkish airlines phone number United States on 19/03/2020 8:21 CH your blog so informative I appericiate your blog Dial turkish airlines phone number and get low cost fligt deals.
flightdealsreservations.co/turkish-airlines/
pre-Engineered Building Manufacturers
pre-Engineered Building Manufacturers India on 01/04/2020 1:45 CH HRS Infrastructure is one of the most recognized leading Pre-Engineered Building Manufacturers, which is specialized in providing custom-engineered, top-quality, and cost-effective steel building solutions for various types of customers. With extensive industry experience and depth knowledge of building solutions for PEB and steel structure, our constructions experts have the proficiency to deliver the best quality projects that match with unique applications for our valued clients.

Thêm bình luận

  Country flag


  • Bình luận
  • Xem trước
Loading